Loxx caps amb acabat Niquel plata

Núm. producte: 20-10200

2,73 €
IVA incl., més lliurament
Termini de lliurament: 3 a 5 + envío dia/dies

Descripció

Loxx caps amb acabat Niquel plata

A partir d’ara, fixar lones o capotes no té perquè acabar amb les ungles trencades o ferides a ales mans. LOXX ho fa més fàcil i segur. Els elements de fixació LOXX són perfectes per lones, capotes, fundes o altres accessoris.

Per cert, LOXX no només ho fixa tot, sinó que també es molt fàcil de conservar: només cal aplicar-li, un cop a l’any, un oli de neteja tot-en-un, com ara Ballistol.

LOXX aguanta forces extremes i qualsevol condició meteorològica. És irrompible, hermètic, resistent a la corrosió i, naturalment, durador.

  • Senzill: es pot utilitzar amb una sola mà, aplicant força en una sola direcció.
  • Ràpid: es tanca només amb un “clic”.
  • Segur: força de tensió de fins a 1000 N, superfícies arrodonides.
  • Garantia: 2 anys.

FÀCIL DE FIXAR, FÀCIL D’OBRIR.

Com instal·lar LOXX:

  1. Definir la posició de la peça superior a la part que s’hagi de fixar i fer un forat al material donant un cop amb un martell a l’eina en forma de tub que s’inclou al blíster. / amb un cop.
  2. Definir la posició de la part inferior amb bola (el cargol o la placa oval) a la base on s’ha de fixar el teixit, tenint en compte la posició de la part superior. Fixar la part inferior de LOXX en la posició indicada.
  3. Descargolar la volandera de subjecció del mòdul LOXX utilitzant la clau inclosa al blíster, inserir l’element a subjectar i cargolar la volandera firmament una altra vegada.
  4. Per fixar el mòdul superior de LOXX a la part inferior (el cargol o la placa oval), col·locar-lo a sobre i simplement pressionar.
  5. Per separar les dos parts de LOXX, estirar del cap de la part superior.
  6. Fet!